De gespreksplek van Bernadet Schutten

Bernadet Schutten, oprichtster van De Gespreksplek, wist al wat zij wilde uitstralen met haar bedrijf, dat gespecialiseerd is in coaching en counseling. In één oogopslag moest duidelijk zijn wat De gespreksplek is.

Het ontwerp moest verder veel rust uitstralen door gebruik te maken van de kleuren wit en een specifieke kleur oranje. Samen met Bernadet hebben we intensief gewerkt aan het ontwikkelen van de identiteit van De gespreksplek door een passende grafische vormgeving te bedenken en de juiste (web)technische aspecten er bij te zoeken.

De gespreksplek huisstijl
De gespreksplek silhouet

Het logo van De Gespreksplek laat subtiel de kern van het bedrijf zien. Door gebruik te maken van een silhouet met een speelse invalshoek komt er lucht in het ontwerp om zodoende een gevoel van vertrouwen en ruimte te creëren. Het silhouet komt in het concept vaker terug, bijvoorbeeld op het briefpapier.

Het visitekaartje heeft een persoonlijk en vertrouwelijke uitstraling meegekregen door er een foto van Bernadet op te plaatsen. De achterkant versterkt dit vertrouwelijke met een foto van een bankje in de natuur en de slogan “neem even de tijd en ga zitten.”

Webdesign

Met de wensen van Bernadet in gedachten hebben we gekozen voor een traditionele indeling van de website, met het menu aan de linkerkant. De website is overzichtelijk opgezet en de lichte achtergrond zorgt ervoor dat de tekst goed leesbaar is. De plaatsing van het silhouet van het gezicht met tekst op elke pagina zorgt voor verbinding. De gebruiker weet altijd duidelijk waar hij zich op de website bevindt.

De website is geheel responsive en is daardoor gebruiksvriendelijk en goed zichtbaar op elk soort apparaat. Daarnaast is er bij het maken van de website en bij de advisering op het gebied van de tekstinhoud rekening gehouden met een zo optimaal mogelijk online vindbaarheid en strategie.

De gespreksplek website

Het resultaat

Bernadet Schutten:

“Dankzij Studio oog appel heb ik een prachtige website, die uitstraalt wat ik voor ogen had en die exact weergeeft wat ik te bieden heb. Alle reacties op mijn website tot nu toe laten dat zien, een reactie: “Wat een heerlijke, rustige, creatieve website. Ze weten heel duidelijk wat ze doen”

So What’s Next?

Let’s Work Together!
hallo@oog-appel.nl

Toap
TFD Floortile