Creatief, ambitieus, een klein beetje gek. Lees hier ons verhaal.

Grafisch ontwerp studios schieten als paddenstoelen uit de grond, veel studenten starten na de studie als zzp’er of slaan de handen in een in een samenwerkingsverband. Keuze zat dus! Waarom dan kiezen voor Studio oog appel?

In de 3 jaar dat Studio oog appel inmiddels bestaat hebben we een eigen identiteit gecreëerd waar we trots op zijn. Hoge kwaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht voor de klant, een goed luisterend oor, heel veel creativiteit en oog voor detail. Deze creativiteit is herkenbaar en tegelijkertijd onze valkuil. Teveel van hetzelfde is ook niet goed en daarom blijven we onszelf uitdagen. Dit komt de klant alleen maar ten goede. Daarnaast houden we enorm van onderzoeken en analyseren.

Onze kracht ligt in het vertalen van het idee van de klant naar een uiteindelijk product. Daarin staat de klant van onze klant centraal. De reacties van onze klanten bij een eerste ontwerp zijn vaak al zeer positief, en dan moeten de beste ontwerpen vaak nog komen! En met ons onderhoudscontract op het gebied van websites ben je gegarandeerd dat je website altijd voldoet aan de eisen van nu. Zo heeft de klant er geen omkijken naar.

Over onderhoud gesproken…

Te vaak horen we dat de aftercare ontbreekt bij ontwerpstudio’s. Hier springt Studio oog appel op in. Beveiliging van websites (ook in de toekomst), updates, nieuwe ideeën, dit zijn dingen die bij ons vanzelfsprekend zijn, iets wat je gewoon mag verwachten voor de prijs die je betaalt. Dus is je website af, dan blijven wij die onderhouden en updaten. Moeten er dingen toegevoegd worden? Geen probleem – we gaan direct weer voor je aan de slag.

Persoonlijke weetjes

Opgericht in 2017

Grand theft auto V

Inception

China

Favoriete emoticon

Jarno eigenaar Studio oog appel

Jarno, eigenaar van Studio oog appel

Wat we doen...

Unieke producten die een glimlach op je gezicht toveren en inspireren.

Wij regelen alles van A tot Z. Is je website klaar? Dan kijken wij alweer verder naar de toekomst, wat kan er verbeterd worden? Je denkt toch niet dat je daarna van ons af bent? Dat zijn langdurige relaties! Wij kijken écht verder. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Focus.

We nemen geen genoegen met goed, dus we blijven ons ontwikkelen. Hierdoor blijft de focus scherp en zijn we beter in staat om iets af te leveren wat de beste gebruikerservaring oplevert.

Ervaring.

Een team met jaren ervaring staat tot je beschikking met maar één doel. Creëren wat past bij jou en bij je klanten of bezoekers. Zo vinden wij met goede analyses het beste resultaat.

Plezier.

Plezier in ons werk en in onze creaties. Het loopt als een rode draad door het bedrijf. Je bent veel productiever als je iets doet wat je leuk vindt.

Product design

Of het nu gaat om een online platform, een mobiele app, een old school brochure of iets totaal anders, door duidelijke communicatie creëren we samen iets fantastisch.

“Met studio oog appel willen we onze klanten naar een hoger platform tillen op het gebied van hun commerciele uitstraling. We denken met je mee, geven deskundig advies en doormiddel van ervaring en analyses komen we tot de beste gebruikerservaring voor je product.”
Jarno
Eigenaar Studio oog appel

Dit zijn wij!

  • Gepassioneerd
  • Oog voor detail
  • Ambitieus
  • Enorme werkpaarden
  • Communicatief sterk

Wat onze klanten zeggen…

Studio oog appel weet het ideale midden te vinden tussen de wensen van de klant en een grafisch hoogstaand ontwerp. Met een webontwerp van Studio oog appel staat je site wat betreft SEO op de eerste rang.
Roelie
Tekstbureau de Taalvink